Preišči ta spletni dnevnik

Politika zasebnosti

"MolitevizSrca.blogspot.com" razume pomen varovanja vaših osebnih podatkov in se zavezuje, da bo ves čas spoštoval to politiko zasebnosti, da zagotovi učinkovito zaščito vaših osebnih podatkov.

Kakšne osebne podatke zbiramo

V večini primerov bodo vaši podatki omejeni na vaše kontaktne podatke, vključno z, a ne omejeno na, vašim imenom, e-poštnim naslovom in lokacijo (mesto in država).

Kdaj zbiramo osebne podatke?

Osebne podatke zbiramo, ko izpolnite enega ali vse obrazce, ki jih najdete na tem blogu.

Uporaba piškotkov

Ta spletni dnevnik morda uporablja piškotke. Piškotek je del besedila, ki ga spletno mesto shrani v vaš brskalnik, da omogoči temu spletnemu mestu shranjevanje določenih informacij na vaš računalnik, tako da jih je mogoče pozneje pridobiti. Piškotkov ne uporabljamo za zbiranje osebnih podatkov o vas. Čeprav lahko svoj brskalnik nastavite tako, da ne sprejema piškotkov s tega spletnega dnevnika, je možno, da nekatere funkcije spletnega dnevnika niso na voljo, če piškotki niso sprejeti. "MolitevizSrca.blogspot.com" deluje z zunanjimi mesti za ponudbo izdelkov in storitev. Ta zunanja spletna mesta uporabljajo piškotke za prikazovanje oglasov na podlagi vaše zgodovine brskanja po internetu.

Kako ravnamo z osebnimi podatki

"MolitevizSrca.blogspot.com" se zavezuje, da bo sprejel vse razumne ukrepe za zagotovitev, da so vsi osebni podatki, ki jih zbiramo, točni, ažurni, popolni in varno shranjeni. Ko vaši osebni podatki niso več potrebni za namene, za katere "MolitevizSrca.blogspot.com" uporablja osebne podatke, bodo sprejeti vsi razumni ukrepi za varen izbris teh podatkov.

Kako bodo uporabljeni vaši osebni podatki?

"MolitevizSrca.blogspot.com" se zavezuje k zbiranju vaših osebnih podatkov, da vas obveščamo o novih publikacijah in ko se odločite za donacijo. Menimo, da so osebni podatki, ki jih zbiramo o vas, zaupni in jih ne bomo razkrili tretjim osebam, razen če mora ta blog po zakonu razkriti vaše podatke.

Popravek vaših osebnih podatkov

Sporočite nam, če imate razlog za domnevo, da so osebni podatki, ki jih hranimo o vas, nepravilni, nepopolni ali zastareli; Če želite to narediti, posodobite svoje podatke tukaj.

Vprašanja

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z zgoraj navedenim ali potrebujete dodatne informacije o zbiranju, uporabi in shranjevanju vaših osebnih podatkov "MolitevizSrca.blogspot.com", se obrnite na publications.ace @ gmail.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Prosim, pustite vprašanje ali dober in konstruktiven komentar tukaj.